Personal Shopper

Personal Shopper

personal shopper immobiliari: tot un encert!

Què és un personal shopper immobiliari?

És un API, expert, que t’acompanya, et guia, t’assessora en el procés de comprar un habitatge o un altre actiu immobiliari. El personal shopper realitzarà un estudi exhaustiu, visitant els immobles en qualitat de comprador particular, i farà una preselecció per al client. Un cop feta, els hi presentarà.
Després, el personal shopper i client visiten els habitatges seleccionats junts, quan es decideix. El personal shopper s’encarrega de la negociació i tancament, comptant amb l’avantatge que és un bon coneixedor del mercat que vetllarà pels interessos del comprador.

Des de L’Habitatge fa anys que assesorem i ajudem els nostres clients a trobar el pis o la casa perfecta. Si vols trobar la teva llar, amb nosaltres ho aconseguiràs!

Vols conèixer totes les novetats?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *