Personal Shopper

Personal Shopper

Personal shopper immobiliari: tot un encert!

Què és un personal shopper immobiliari?

És un API, expert, que t’acompanya, et guia, t’assessora en el procés de comprar un habitatge o un altre actiu immobiliari. El personal shopper realitzarà un estudi exhaustiu, visitant els immobles en qualitat de comprador particular, i farà una preselecció per al client. Un cop feta, els hi presentarà.
Després, el personal shopper i client visiten els habitatges seleccionats junts, quan es decideix. El personal shopper s’encarrega de la negociació i tancament, comptant amb l’avantatge que és un bon coneixedor del mercat que vetllarà pels interessos del comprador.

Sin título 4 14 TRANS 1024x762 - Personal Shopper

Des de L’Habitatge fa anys que assesorem i ajudem els nostres clients a trobar el pis o la casa perfecta. Si vols trobar la teva llar, amb nosaltres ho aconseguiràs!

Vols conèixer totes les novetats?

pinit fg en rect red 28 - Personal Shopper

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *