Concurs de dibuix

PLANTILLES CAPÇALERA 5 - Concurs de dibuix
Cartell per imprir gran 768x1086 - Concurs de dibuix

Durant tot aquest any 2019 des de L’Habitatge de Vic hem volgut posar el nostre granet de sorra a través de diferents accions per tal d’informar i advertir sobre el perill del canvi climàtic. 

Vam començar publicant varis consells per reduir el consum energètic i més endavant vem repartir més de 1.500 bosses reutilitzables i vol acabar l’any apropant-se als més menuts de casa per conscienciar-los sobre les possibilitats a l’hora d’estalviar energia.

El divendres 15 de novembre és va obrir el concurs de dibuix infantil on, de moment, hem tingut una alta participació gràcies a la implicació de la majoria d’escoles i associacions AMPA d’Osona. La primera edició es basa en el tema “la casa ecològica dels teus somnis” on els nens i nenes de 8 a 12 anys podran explicar de quina manera poden contribuir per ajudar el planeta a través d’un habitatge.

 

El guanyador o guanyadora d’aquest concurs rebrà com a premi 4 entrades per anar amb la família un cap de setmana a Port Aventura i Ferrari Land, i com a agraïment, l’associació de pares i mares, AMPA, de l’escola guanyadora rebrà 500€ per a futurs projectes.

El concurs estarà obert fins el dia 19 de desembre, així que si encara no has participat, a què esperes? Entra a la nostra pàgina web i llegeix-te les bases per poder participar.

Vols conèixer totes les novetats?

pinit fg en rect red 28 - Concurs de dibuix

Entrades relacionades
Entrevistes a professionals:Àngel Isern
PLANTILLES CAPÇALERA 3 - Concurs de dibuix

Entrevista a professionals: ÀNGEL ISERN "El nostre objectiu és aconsellar i orientar perquè el pis es pugui gaudir i no Seguir llegint

Bones festes
PLANTILLES CAPÇALERA 6 - Concurs de dibuix

Des de l'Habitatge us desitgem unes molt bones festes i un feliç any nou! Esperem que tots els vostres objectius Seguir llegint

Redacció

Ens apassiona tant la nostra feina que volem mostrar-la al món i ajudar a resoldre tots aquells dubtes que no ens deixen fer un pas endavant. L'Habitatge de Vic porta 30 anys d'experiència i treball en el món immobiliari. Gràcies a això ha anat aprenent i millorant per oferir la màxima qualitat en els seus serveis i de manera totalment personalitzada segons les necessitats de cada persona.

View all posts by Redacció →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades galetes i la acceptació de la nostra "política de cookies, cliqui aquest enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies