Immobiliària tradicional o Proptech?

PLANTILLES CAPÇALERA 6 1 - Immobiliària tradicional o Proptech?

Immobiliària tradicional o Proptech?

A L’Habitatge de Vic ens apassiona innovar i adaptar-nos perquè totes les persones puguin gaudir d’un servei totalment personalitzat. Per això el propietari pot escollir un servei complet de venda perquè no s’hagi de preocupar de res o triar només els serveis com a assessoria immobiliària segons les seves necessitats.

Quan volem vendre una casa o un pis, se’ns presenten moltes opcions per poder-ho dur a terme. La forma considerada “més barata” és sens dubte la venda entre particulars. El que normalment no es planteja és tota la feina que hi ha darrera per fer arribar la venda a un final feliç (començant per trobar un client potencial que pugui pagar al preu que demanem). No es tracta només de fer visites fins a trobar aquella persona que ens digui “sí”.

realstate 3D - Immobiliària tradicional o Proptech?

Per evitar maldecaps i altres problemes, la millor opció és escollir un bon professional que es conegui aquest món i et pugui ajudar a vendre el teu habitatge . A continuació et volem presentar les dues opcions més utilitzades perquè puguis escollir!

Immobiliària tradicional 410x1024 - Immobiliària tradicional o Proptech?

Nosaltres ho tenim clar però ara et toca decidir a tu!

Vols conèixer totes les novetats?

pinit fg en rect red 28 - Immobiliària tradicional o Proptech?

Entrades relacionades
Personal Shopper
PLANTILLES CAPÇALERA 2 - Immobiliària tradicional o Proptech?

Personal shopper immobiliari: tot un encert! Què és un personal shopper immobiliari? És un API, expert, que t'acompanya, et guia, Seguir llegint

Què estalviarem amb la certificació A
PLANTILLES CAPÇALERA - Immobiliària tradicional o Proptech?

Quin estalvi tindràs amb un habitatge amb certificació A? Si bé en les compra vendes s’exigeix i per els lloguers Seguir llegint

Reclamacions després de vendre el teu pis?
2 3 1 - Immobiliària tradicional o Proptech?

Reclamacions després de vendre el teu pis? Depèn. Un dels meus clients vol vendre una casa antiga que no està Seguir llegint

La ITE Obligatòria
PLANTILLES CAPÇALERA 1 - Immobiliària tradicional o Proptech?

ITE? Obligatòria! A la nostra Agència Immobiliària Habitatge de Vic, estem rebent moltes consultes sobre la normativa de la ITE Seguir llegint

Redacció

Ens apassiona tant la nostra feina que volem mostrar-la al món i ajudar a resoldre tots aquells dubtes que no ens deixen fer un pas endavant. L'Habitatge de Vic porta 30 anys d'experiència i treball en el món immobiliari. Gràcies a això ha anat aprenent i millorant per oferir la màxima qualitat en els seus serveis i de manera totalment personalitzada segons les necessitats de cada persona.

View all posts by Redacció →

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui una millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per l'acceptació de les mencionades galetes i la acceptació de la nostra "política de cookies, cliqui aquest enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies